Skip to main content

Betrouwbaar, deskundig en nice

Het leveren van betrouwbare ICT-diensten voor een concurrerend tarief, vanuit een organisatie met continuïteit

6k+ reviews (4.8 van 5)

Met plezier aan de slag
voor jouw ICT.

Nicecloud is het leukste ICT-bedrijf van Zwolle en omstreken (zeggen ook onze klanten). Betrouwbaarheid, deskundigheid en NICE! zijn onze kernwaardes. Waarbij dat laatste vooral staat voor plezier hebben in WAT we doen en HOE we dat doen. Heb jij een ICT uitdaging? Dan gaan wij met plezier voor jou aan de slag!

Werken en opslaan in de cloud

  • Bestanden op elk apparaat
  • Altijd in dezelfde versie werken
  • Online opslag als back-up
  • Software automatisch up-to-date
  • Makkelijker en goedkoper
  • Jouw data is veilig

Al onze expertises op een rij

Als je op zoek bent naar een uitdagende baan in de ICT-sector en je wilt werken voor een bedrijf dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid, deskundigheid en plezier in het werk, dan nodigen wij jou uit om bij NiceCloud te solliciteren. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde teamleden die samen met ons willen werken aan uitdagende projecten en onze klanten de beste service willen bieden. Dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje bij het leukste ICT bedrijf van Zwolle!

Al ruim voor de start van Nicecloud werkten de oprichters met hardware van Hewlett-Packard. Dit merk biedt producten die qua kwaliteit en prijs een goede oplossing bieden voor onze relaties.

Hewlett Packard

Als partner van KPN Excellence kunnen wij onze klanten de beste zakelijke telecom- en IT-oplossingen bieden.
Door onze nauwe samenwerking met KPN hebben wij toegang tot de nieuwste technologieën en kunnen wij onze klanten voorzien van een uitstekende service en support.
Wilt u meer weten over onze dienstverlening als KPN Excellence partner? Neem dan gerust contact met ons op.

KPN Excellence partner

Met de groei van het aantal draadloze apparaten is ook de vraag ontstaan naar een meer gedegen Wifi oplossing. Ruckus is met afstand de hardware producent die hier de juiste oplossingen voor ontwikkeld heeft. Nicecloud is dan ook gecertificeerd deelnemer van het Ruckus Big Dog programma.

Ruckus

In 2006 was Nicecloud klaar om een cloud dienst aan te bieden. Om deze oplossing correct te kunnen licentieren heeft Microsoft een Service Partner License Agreement, waardoor wij in staat zijn om de licenties per werkplek, en per maand, te kunnen verhuren.

Microsoft SPLA Partner

IT is mensenwerk

Op zoek naar een goede IT-medewerker? Wij delen graag onze kennis. Bij elkaar opgeteld heeft NiceCloud meer dan 100 jaar ICT-ervaring. Daarmee zijn wij een waardevolle kennisbank en de perfecte sparringpartner. Naar welke extra ICT-inzet ben jij op zoek?

Vergroot ‘cyber resilience’ door IT beveiliging

Hoe maak je je IT-beveiliging weerbaar tegen virussen en cyberaanvallen? NiceCloud is gespecialiseerd in cyber security en bouwt graag mee aan jouw IT-beveiliging.