Skip to main content

Zakelijke telefonie

Persoonlijk, flexibel en leuk.

Goede bereikbaarheid voor een scherpe prijs mét persoonlijke service. Dat is de zakelijke telefonie die wij (voorheen als VaKaTel) al ruim 15 jaar bieden.

Persoonlijk, flexibel en leuk.

Want ook onze telecomservice is NICE! Of dat nou bellen via internet of via zakelijk mobiel is: wij zorgen voor jouw bereikbaarheid. En omdat wij KPN Excellence Partner zijn, kan dat tegen scherpe prijzen. Met behoud van de persoonlijke en flexibele service die wij belangrijk vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

VoIP telefonie

‘Voice over IP’, oftewel bellen via internet. Simpeler, makkelijker en goedkoper dan traditionele zakelijke telefonie. En eenvoudig en snel uit te breiden (of juist af te schalen). Jouw bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst met deze vorm van ‘hosted telefonie’ in combinatie met onze support.

Zakelijk mobiel

Altijd en overal bereikbaar zijn en zo goedkoop mogelijk bellen en internetten. Wij bieden voordelige mobiele zakelijke telefonie via het betrouwbare telecomnetwerk van KPN. Jouw gebruik (o.a. belminuten en dataverbruik) bepaalt het best passende abonnement dat wij adviseren.

Kom professioneler over op klanten en je website

Bellen via VoIP levert naast flexibele op-/afschaalbare zakelijke telefonie nog een aantal voordelen op. Zo kun je met een vast nummer bellen vanaf je mobiel. Of via een app op je computer, waardoor je helemaal geen toestel meer nodig hebt.

Vast-mobiel integratie:

Met zakelijke telefonie straal je professionaliteit uit, vooral wanneer je een vast nummer op je mobiel hebt. Dankzij de vast-mobiel integratie regelen wij dat eenvoudig voor je. Wil je na werktijd niet meer gebeld worden? Je beschikbaarheid is eenvoudig te beheren via de bijbehorende gratis app.

Softphone bellen:

Bellen’ met een app via je mobiel, computer of laptop. Dat is software telefonie. Zeg maar dag tegen dat bakbeest op je bureau. Het enige dat je nodig hebt is een goede internetverbinding (en eventueel een headset). Toets een nummer in en bel met – of word gebeld op – je vaste of mobiele nummer. Afhankelijk van wat jij instelt.

Het telecomnetwerk van KPN

Als KPN Excellent Partner hebben wij veel kennis en ervaring met het telecomnetwerk van KPN. Onze adviezen zijn echter altijd gebaseerd op jouw wensen. Wat is op telefoongebied belangrijk voor jouw bedrijf? Dát bepaalt de telecom die jij nu en in de toekomst nodig hebt. Een greep uit de telecomservice die wij (aan)bieden:

  • 4G/5G ready: Altijd bij de tijd en up-to-date. Wij zorgen voor een betrouwbaar en werkend systeem door het onderhoud en beheer van jouw telecominfrastructuur.
  • Flexibele abonnementen, per maand opzegbaar: De juiste telecomkeuze is belangrijk voor het zo optimaal mogelijk laten functioneren van jouw bedrijfsprocessen. Net als de balans tussen behoefte en prijs. In elke fase wil je daarom beschikken over de juiste voorzieningen. Daarom: flexibele abonnementen, per maand te wijzigen.
  • Mobiel binnen de EU: Internationaal bereikbaar zijn zoals u dat thuis gewend bent is vandaag de dag normaal. Onze netwerken an abonnementen zijn altijd afgestemd op uw gebruik en wensen.
  • ‘Welke mobiel past bij mij?’: Ga je zelf uren online zoeken naar mobiele telefoons? Of maak je gebruik van onze kennis en ervaring in het vinden van de beste kwaliteit tegen de juiste prijs? Wij verzorgen graag de inkoop van jouw telecomproducten. Uiteraard bewaken we daarbij het budget en de levertijden.