Skip to main content

NiceCloud is het leukste ICT-bedrijf van Zwolle en omstreken

Zeggen niet alleen onze medewerkers, maar ook onze klanten. Betrouwbaarheid, deskundigheid en NICE! zijn onze kernwaardes. Waarbij dat laatste vooral staat voor plezier hebben in WAT we doen en HOE we dat doen. Voor onze klanten en onszelf. Heb jij een ICT-gerelateerd probleem? Dan gaan wij met plezier voor jou aan de slag!

Betrouwbaar en continuïteit

Het leveren van betrouwbare ICT-diensten voor een concurrerend tarief, vanuit een organisatie met continuïteit.” NiceCloud samengevat in één zin. Onze betrouwbaarheid – in diensten, producten en service – en continuïteit zijn belangrijk voor jouw organisatie. Dit realiseren we door de juiste bezetting, het bijhouden van kennis en het verbreden van de capaciteit indien dit nodig is. Waarbij jouw bedrijf en werkprocessen altijd het uitgangspunt zijn.

De toegevoegde waarde van NiceCloud

Deskundige kennis is de kern van onze toegevoegde waarde. Dit houden we dan ook graag op peil door trainingen, hands-on oefenen en praktijkervaring. ICT is altijd in ontwikkeling. Daarom ontwikkelen wij als team mee met de IT-vraagstukken van nu. Door de technologische ontwikkelingen – zoals de Cloud – zien wij veel nieuwe kansen om overal, altijd én op elk apparaat werkprocessen met IT te ondersteunen.

Hoe wij zijn begonnen

Over ons verhaal: In 2003 zijn Bormé Bosma en Johan Land begonnen vanuit de ideologie een IT-bedrijf te starten dat optimaal functioneert voor haar klanten. In de afgelopen jaren is het aantal IT-medewerkers uitgebreid. Ondertussen hebben wij bij elkaar opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in ICT en zijn we KPN Exellence Business Partner. En we blijven groeien.