Skip to main content

IT consultancy

IT is onze passie!

Altijd het juiste IT-gereedschap in harmonie met het beschikbare budget. Dat is het doel van onze IT-consultancy. NiceCloud adviseert, onderhoudt en beheert de techniek en infrastructuur van jouw bedrijf.

Hoe blijft jouw bedrijf up-to-date?

De wereld van IT en telefonie verandert elke dag. Hoe blijft jouw bedrijf up-to-date? En hoe houd je de voorsprong ten opzichte van concurrenten? Wij helpen bij deze vragen – deskundig en op een leuke manier. Want wij vinden I(C)T NICE! Onze focus ligt op jouw bedrijfsprocessen en medewerkers. Hoe laten we beide zo optimaal mogelijk functioneren?

IT Advies

Wat is voor jouw bedrijf nu echt belangrijk? We horen het graag in een open gesprek. Dat is de basis waarop wij het best passende advies geven voor jouw ICT-omgeving.

ICT Onderhoud

Altijd bij de tijd en up-to-date. Wij zorgen door het onderhoud en beheer van jouw ICT-infrastructuur voor een betrouwbaar en werkend systeem. Nu en in de toekomst.

Netwerkbeheer

Software en hardware staan met elkaar in verbinding. Maar hoe is dit netwerk opgebouwd en beveiligd? Wij bedenken, realiseren en beheren netwerksystemen – lokaal, in de cloud of hybride.