Skip to main content

De Opkomst van Microsoft Copilot 365

Copilot 365 is de nieuwe krachtige tool van Microsoft die je helpt bij het creëren, bewerken en begrijpen van content in verschillende Microsoft 365-apps.

 

Krijg advies over de meerwaarde van Copilot 365.

In een tijdperk waarin technologische vooruitgang ons dagelijks leven in een razendsnel tempo verandert, is er één ontwikkeling die zich onderscheidt als een ware gamechanger: kunstmatige intelligentie (AI). AI wordt beschouwd als de grootste uitvinding sinds het internet, met een potentieel dat ons leven op ongekende wijze zal beïnvloeden.

Om een beeld te schetsen van de snelle ontwikkeling kunnen we het vergelijken met de mobiele telefoon. De mobiele telefoon heeft 16 jaar gedaan over het bereiken van 100 miljoen gebruikers, AI slechts 3 maanden.

Microsoft is ook meegegaan in de ontwikkeling van AI en heeft sinds 2024 Copilot 365 uitgebracht voor bedrijven!

Beschikbaarheid

Beschikbaar voor de volgende licenties:

 • Microsoft 365 E5
 • Microsoft 365 E3
 • Microsoft 365 Business Standard
 • Microsoft 365 Business Premium
Microsoft Solutions Partner - Modern Work

Wat is Copilot 365?

Microsoft Copilot 365 is een innovatieve oplossing die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie om uw dagelijkse zakelijke taken te stroomlijnen.

Van e-mailbeheer tot geavanceerde data-analyse, Copilot 365 werkt naadloos samen met uw Microsoft 365-suite om productiviteit en samenwerking te verbeteren.

Voordelen

– Tijdbesparing: Automatiseer routinetaken en focus op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf.

– Kostenbesparing: Verminder de behoefte aan extra personeel door slimme automatisering.

– Betere Besluitvorming: Krijg waardevolle inzichten uit uw data met behulp van AI-gedreven analyses.

– Schaalbaarheid: Groei uw bedrijf met een platform dat meegroeit met uw behoeften.

In alle Microsoft 365 Apps:

Outlook
Teams
Powerpoint
Word
Excel
OneNote

Is Copilot 365 iets voor mijn bedrijf?

Hier zijn enkele manieren waarop Copilot 365 uw bedrijf kan helpen:

 • Productiviteit met een Boost: Copilot is uw AI-assistent voor werk. Het helpt taken sneller te voltooien, vergaderingsnotities te consolideren en antwoorden op e-mails te genereren. Dit bespaart kostbare tijd en verhoogt de algehele productiviteit.
 • Vertrouwde Beveiliging: Copilot erft automatisch de beveiligings-, nalevings- en privacyregels van Microsoft 365. Uw gegevens blijven binnen de Microsoft-cloud en worden beschermd volgens ondernemingsnormen.
 • Samenwerking: Copilot is geïntegreerd met Teams, Word, Outlook, PowerPoint, Excel en andere Microsoft 365-apps. Het maakt samenwerken gemakkelijker en efficiënter.
 • Snel Op De Hoogte En Taken Voltooien: Copilot helpt u snel relevante informatie te vinden en taken af te ronden. Het is een waardevolle tool voor het beheren van de dagelijkse werklast.
 • Gegevensbeveiliging: Microsoft Copilot voor Microsoft 365 volgt de beveiligings-, nalevings- en privacyregels van Microsoft 365. Alle gebruikersinvoer en gegevens die worden opgehaald uit prompts, evenals de gegenereerde antwoorden, blijven binnen de Microsoft-cloud.
 • Privacy: Microsoft heeft duidelijk gemaakt dat Copilot geen klantgegevens gebruikt, inclusief prompts, voor het trainen of verbeteren van hun modellen. gegevens blijven strikt eigendom van de gebruiker.

Deze laatste twee punten benadrukken de aanzienlijke meerwaarde die Copilot 365 van Microsoft biedt voor zakelijk gebruik, vergeleken met alternatieven zoals Chat-GPT van OpenAI.

Praktische voorbeelden binnen Copilot

Met de nieuwe functie van Microsoft 365 Copilot kunt u een prompt (opdracht) typen in elke Microsoft 365-app en zal de taak creatief voor u uitgevoerd worden. Hier zijn enkele voorbeelden waarop deze AI cloudtechnologie kan bijdragen aan uw dagelijkse bedrijfsvoering:

 1. Outlook: Een e-mail schrijven was nog nooit zo gemakkelijk. Type bijvoorbeeld: “Schrijf een e-mail aan mijn manager warin ik mijn voortgangsrapport deel.”
 2. Teams: Verhoog de communicatie-efficiëntie door chatberichten naar specifieke kanalen te sturen, zoals: “Stuur een bericht naar het verkoopkanaal om de nieuwe productlancering aan te kondigen.”
 3. PowerPoint: Type “Maak een presentatie van 15 dia’s over de financiële resultaten van het laatste kwartaal met behulp van [bestandsnaam]”. Microsoft 365 Copilot zal automatisch de volledige presentatie creëren op basis van de inhoud van uw bestand, deze op de juiste manier structureren en u toestaan om daarna dynamische wijzigingen aan te brengen.
 4. Graph: Voer data-analyse uit door middel van de volgende prompt. “Genereer een grafiek die de verkoopprestaties van het afgelopen kwartaal weergeeft.”
 5. Excel: Maak gebruik van geavanceerde functies voor het berekenen van gemiddelden en het filteren van gegevens om specifieke informatie te tonen, zoals orders boven de $1000.

 

Op basis van al deze mogelijkheden adviseren wij de best passende cloud-oplossing voor uw onderneming. Als u besluit om over te stappen, verzorgen wij een soepele migratie. Ook daarna staat ons IT-supportteam voor u klaar.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen.

“De gemiddelde persoon gebruikt minder dan 10% van wat onze apps kunnen doen. Copilot ontsluit de andere 90%.”

- Microsoft

Is Microsoft Copilot het waard?

Recent onderzoek wijst uit dat Copilot voor Microsoft 365 aanzienlijke voordelen biedt voor de werkproductiviteit in organisaties. Dit is veelbelovend nieuws voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiëntieverbeteringen! De vraag is echter: wat mag dit kosten?

Voor zakelijke gebruikers is Copilot beschikbaar voor €28,10 per maand, met een minimale verbintenis van 12 maanden, wat neerkomt op een jaarlijkse investering van €337,20. Gezien de tijdsbesparing en de verbeterde operationele mogelijkheden die Copilot biedt, zijn wij van mening dat deze kosten ruimschoots worden gerechtvaardigd door de voordelen die het uw bedrijf kan bieden!

Vragen? Wij helpen u graag verder!