Skip to main content
Evenement

TT Circuit Assen

De Haar 9, 9405 Assen

NiceCloud Business Race Event

27 Oktober 2023

Wat kun je verwachten?

We beginnen de middag met een heerlijke gezamenlijke lunch, gevolgd door een boeiende rondleiding in de Pitbox. Als kers op de taart maak je zelfs kans om een ritje te maken in een van de razendsnelle raceauto’s. Heb je zelf een race licentie? Dan mag je ook met je eigen auto de baan op! Het overige programma houden we nog even geheim, maar we kunnen beloven dat het vol zit met leuke en smakelijke verrassingen.

Ervaar het racegeweld van dichtbij!

Tijdens deze dag vinden er ook officiële races plaats, zodat je de snelheid en kracht van het circuit van dichtbij kunt ervaren. Kortom, het wordt een volledig verzorgde dag waarbij je de adrenaline van het racen kunt beleven.

Partners en aanmelding

Dit evenement is mogelijk gemaakt dankzij de samenwerking met Regiolokaal en het Kennis Centrum Arbeidsrecht, met medewerking van KPN Partnernetwerk. Aanmelden is verplicht en kan middels onderstaand formulier.

Samen genieten?

Wil je samen met een zakelijke relatie deze spannende dag beleven? Stuur deze uitnodiging dan gerust door en laat ze zich inschrijven via onderstaand formulier.

Wij kijken ernaar uit om deze onvergetelijke dag samen met jou te beleven!

Met vriendelijke groet,

Team NiceCloud

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam