Skip to main content

Internet

Betrouwbaar en snel

Altijd verbonden zijn en snel internet zijn namelijk basisbehoeftes van elk bedrijf! NiceCloud is een onafhankelijke Internet Service Provider.

Zakelijk internet is een belangrijk onderdeel van onze totaaloplossing. Altijd verbonden zijn en snel internet zijn namelijk basisbehoeftes van elk bedrijf!

NiceCloud is een onafhankelijke Internet Service Provider.

De partij met de beste prijs-kwaliteitverhouding mag het internet leveren. Zo heb jij een betrouwbare internetverbinding tegen lage maandelijkse kosten. NICE!

Voordelig zakelijk internet

Wij maken optimaal gebruik van de concurrentie bij jou in de grond. Als Internet Service Point zijn we niet aan een partij gebonden. We kunnen daarom kiezen voor het voordeligste internet.

Veilig internet

Internet moet niet alleen goedkoop zijn, maar ook veilig. Met onze jarenlange ervaring in netwerkbeheer weten wij hoe we jouw netwerk met een firewall zo goed mogelijk kunnen beschermen.

Altijd online door 4G back-up

Stel dat je internetkabel bij graafwerkzaamheden beschadigd raakt. En bedenk nu eens wat het kost als jouw bedrijf een tijd niet online is … Met een 4G-back-up heb je de zekerheid dat je altijd bereikbaar bent.